Soalan Lazim - FAQ


Bagaimanakah saya boleh mendaftar untuk join Rangkaian Mudah?
» Ia adalah mudah! Anda cuma klik SERTAI KAMI pada menu. Isi semua keperluan yang diperlukan dan kemudian hantarkannya. Selepas itu, anda akan menerima email daripada kami serta-merta untuk mengesahkan email anda dan diri anda sendiri. Setelah proses ini selesai, anda boleh menggunakan website RangkaianMudah.com. Sila semak folder spam anda juga jika email tidak tersedia dalam folder peti masuk anda.

Bagaimanakah cara saya meletakkan iklan?
» Sangat mudah untuk meletakkan iklan. Setelah anda klik LOGIN MEMBER, anda akan dibawa kepada Halaman Ahli. Cuma klik pada menu "AD LISTING" sebelah kiri. Selain itu, sistem ini juga menyediakan papan pemuka panel pengguna, supaya anda boleh mengurus siaran anda dengan mudah.

Berapa banyak iklan yang boleh saya siarkan?
» Ada beberapa stage tapak iklan yang disediakan iaitu dari 1,000 lot sehingga tanpa had untuk bilangan iklan yang akan disiarkan oleh Ahli VIP. Selagi mereka mematuhi terma dan syarat kami, mereka boleh menyiarkan iklan mereka di platform kami.

Berapakah kos untuk mengiklankan?
» Penerbitan adalah 100% percuma di seluruh laman web. Pakej ini adalah percuma untuk semua orang dan anda boleh mula mengiklankan produk atau perkhidmatan anda secara percuma.

Apakah iklan yang ditampilkan?
» Iklan akan muncul dalam kumpulan di halaman pendaratan website RangkaianMudah.com. Mereka juga muncul sebagai hasil carian teratas, berdasarkan kategori masing-masing.

Apakah iklan disiarkan secara kekal?
» Iklan Ahli VIP adalah Iklan Premium dan akan membantu iklan anda kekal di dalam website RangkaianMudah.com lebih lama.

Bagaimanakah saya boleh membayar untuk Iklan Premium?
» Anda hanya perlu Upgrade Vip dan bayar RM20.00 sekali sahaja.

Bagaimanakah cara untuk saya memaklumkan kepada admin Rangkaian Mudah bahawa pembayaran telah dibuat?
» Ianya sangat mudah, cuma klik butang "SUBMIT" yang terdapat pada halaman Upgrade Vip dan klik butang WhatsApp untuk memberitahu kepada admin. Anda juga mesti upload bukti pembayaran seperti yang diarahkan, kemudian Iklan Premium anda akan diaktifkan serta-merta. Jadi, iklan anda akan dipaparkan dengan sewajarnya.

Bagaimanakah cara saya menguruskan iklan yang telah tamat tempoh?
» Papan pemuka panel pengguna tersedia. Anda cuma klik menu AD LISTING > pilih iklan anda yang expired > klik EDIT, kemudian anda boleh mengurus iklan anda yang telah tamat tempoh dengan mudah.

Saya menjual barang saya. Bagaimanakah cara saya memadamkan iklan saya?
» Setelah produk anda dijual atau dipajak, log masuk ke akaun anda. Klik AD LISTING > klik DELETE untuk mengalih keluar iklan anda.

Halaman 1 2 NEXT